RV Fasad

Fasadtvätt

Tvättning av socklar och fasader

Sockel- och fasadtvätt

Tvätt av socklar och entréer, är något som för en liten peng gör en väldigt stor skillnad i hur fastighetens yttre upplevs av boende och förbipasserande. Vi har utvecklat ett effektivt, skonsamt, miljövänligt och snabbt system för att rengöra hårt smutsade ytor.

Inte sällan blir kunderna förvånade över vilken otrolig skillnad det blir efter att vi avlägsnat fett, avgaser, organiska beläggningar och andra föroreningar som kontaminerat fastighetens socklar. Bland våra återkommande kunder när det gäller stentvätt kan nämnas varuhuset NK, vars stensocklar vi tvättar med jämna mellanrum. Vi lämnar alltid ett fast pris på sockel- och stentvätt, samtidigt som vi givetvis även kan göra en snabb översyn av andra eventuella åtgärdsbehov, såsom t.ex. vittrade fogar eller lösa trasiga stenar – om så är fallet.

Vi har även beprövade metoder för att avlägsna olämpliga färger och andra hårt sittande vidhäftningsmaterial från socklar, sten och fasadytor, som kan ha hamnat där av misstag t.ex. vid tidigare renoveringsarbeten eller p.g.a. klotter. I varje enskilt fall lämnas pris i en lättläst och tydlig offert för just det som kunden efterfrågar.

Andra tjänster hos RV Fasad

Tidigare referenser inom fasad- och sockeltvätt

Tidigare referenser inom fasad- och sockeltvätt

Brf Riddarsporren

Beställare: Privat Brf
Byggtid: Maj 2022 – November 2022
Beskrivning: Totalentreprenad
Omfattning: Nedknackning och omputsning av fasad mot gata. Avfärgning med kalkfärg. Renovering av sockel. Målning av fönsterbleck och fasadplåtar. Nya stuprör. Nya sockelplåtar på balkonger. Inspårning av utanpåliggnde el.

Brf riddarpsporren på Surbrunnsgatan

Kontakta oss för rådgivning offertförfrågan svar på era frågor!

Kontakta oss direkt på telefon eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Kontaktformulär

Mer om dig:
Du kontaktar oss som:
Ditt meddelande: